Folders.nl
Terug

Algemeen

Hoe werkt Folders.nl?

Vind snel de aanbiedingen van je favoriete winkels. Maak winkels favoriet om snel deze folders te kunnen lezen. Zoek in de zoekbalk op een product om te zien of die in de aanbieding is. Zo vind je altijd de aanbiedingen die bij jou passen. Wil je ook een lijstje maken download dan de app voor Android of Apple.

Hoe kan ik zoeken op Folders.nl?

Gebruik de bovenste zoekbalk om te zoeken naar folders, winkels, producten of merken, zowel landelijk als bij jou in de buurt. Zo vind je altijd de aanbiedingen die bij jou passen.

Waar kan ik vragen stellen over producten uit de folders?

Voor informatie over aanbiedingen en producten kun je terecht bij de afzender van de folder; de winkel of site waar het product of de aanbieding te koop is. Open je een folder, dan vind je naast de eerste en laatste pagina een blokje met winkelinformatie. Of ga naar het winkeloverzicht. Folders.nl verkoopt zelf geen producten.

Kan ik de producten uit de folder op Folders.nl ook online bestellen?

Nee, op Folders.nl kun je niet direct producten bestellen. Ga naar de website van de winkel en kijk of je het product daar online kan bestellen.

Ik mis een folder op Folders.nl. Kan ik dat doorgeven?

Folders.nl wil het meest complete en nieuwste folderaanbod tonen. Als een winkel geen actuele folder heeft, wordt deze uiteraard niet getoond. Als je de folder van een bepaalde winkel mist, laat dit dan weten via traffic@folders.nl

Ik mis een winkel op Folders.nl. Kan ik dat doorgeven?

Folders.nl presenteert de reclamefolders van alle populaire winkels. Als een winkel geen actuele folder heeft, kan het zijn dat deze winkel niet wordt getoond.

Wanneer staan de nieuwe folders online?

Elke zondag staan de nieuwe folders online op Folders.nl en in de Folders.nl app.

Ik heb een vraag over een product uit de folder.

Zou je contact willen opnemen met de winkel die het product aanbiedt? Folders.nl is alleen aanbieder van het digitale platform. Folders.nl kan daarom geen uitspraken doen over de folderinhoud.Mijn favorieten

Moet ik een profiel aanmaken om mijn favoriete folders te kunnen opslaan?

Nee hoor, dat hoeft niet. Maar het is wel handig. Zo weet je zeker dat jouw geselecteerde folders altijd bewaard blijven en op elke computer terug te vinden zijn. Een profiel aanmaken is zo gebeurd. Klik rechts boven op ‘Log in’

Kan ik mijn favoriete folders per e-mail toegestuurd krijgen?

Wij versturen wekelijkse nieuwsbrieven waarin we je op de hoogte houden van de nieuwste folders & beste aanbiedingen. Inschrijven is zo gebeurd door onder in de footer je e-mailadres in te vullen.

Ik wil mij afmelden voor de e-mail nieuwsbrief. Hoe doe ik dat?

Ga naar Mijn favorieten en log in met je e-mailadres en wachtwoord. Klik op Profiel Wijzigen. Vervolgens kun je je afmelden. Natuurlijk kun je je ook afmelden door onderaan de e-mail nieuwsbrief op ‘Afmelden’ te klikken.

Ik ben mijn wachtwoord vergeten. Wat nu?

Nadat je klikt op ‘login’ rechtsboven op Folders.nl opent een venster waar je je inloggegevens kunt invullen. Onderaan het venster zie je een link ‘wachtwoord vergeten’ vul hier je e-mailadres in. Je ontvangt vervolgens een e-mail waarmee je jouw wachtwoord online kunt herstellen.

Ontvang je géén e-mail van Folders.nl (controleer ook je spam inbox), dan zijn je gegevens niet (meer) bij ons geregistreerd. Registreer je dan als een nieuwe gebruiker.Zakelijk

Mijn bedrijf heeft ook een folder. Kan ik deze ook via Folders.nl onder de aandacht brengen?

Natuurlijk, hiervoor zijn meerdere mogelijkheden. Kijk op onze website: www.wepublish.com/folders

Ik wil adverteren op Folders.nl. Kan dat?

Er zijn meerdere mogelijkheden: we denken graag met je mee! Neem direct contact met ons op via sales@folders.nl